Mayeb A.ş.’den Gaziantep’e Teknik Gezi

Güncelleme Tarihi:

Mayeb A.ş.’den Gaziantep’e Teknik Gezi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 17:13

YUNUSEMRE BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İLE MAYEB A.Ş, GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE SANKO İŞ MAKİNESİ ÜRETİM TESİSİ’NE TEKNİK İNCELEME GEZİSİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Yunusemre Belediyesi Başkan, Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri ile Yunusemre Belediyesini referans belediye yapabilmek için örnek belediyelere teknik inceleme gezilerine devam ediyor.
Daha önce Ankara, İstanbul, Konya ve Bursa illerine yapılan teknik inceleme gezilerinin ardından bu defada Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile Mayeb A.Ş, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve SANKO İş Makinesi Üretim Tesisi’ne teknik inceleme gezisi gerçekleştirdi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne gerçekleştirilen inceleme gezisine Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata, Mayeb A.Ş Genel Müdürü Ahmet Kara, Yuntaş A.Ş. Şirketi Genel Müdürü Mustafa Yalçın, Ulaşım Hizmetleri Şefi Ferhat İnne ve Sanko Makine İzmir Bölge Satış Mühendisi Orhan Gazi Kuzu katıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret eden heyet, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin kentte yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi. Daha önce birçok teknik inceleme gezisinde bulunan Mayeb A.Ş Genel Müdürü Ahmet Kara, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan inceleme gezisinin oldukça verimli geçtiğini söyledi.
Mayeb A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kara, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin onayı ile gerçekleştirilen geziden dolayı sanayisi ve kültürel mirası ile zengin bir şehir olan Gaziantep’te bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydetti. Kara, Gaziantep’in Türkiye’de sanayi ve şehircilik alanında ses getirmiş bir il olduğunu vurgulayarak, “Burada yapmış olduğumuz inceleme gezisi ile edindiğimiz bilgileri, Yunusemre ilçemize kazandıracağız. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin Yunusemre ilçesi için büyük projeleri ve hayalleri var. Bizlerde bu hayalleri gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret ederek, Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin selamlarını ilettiklerini söyleyen Kara, “Başta Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi olmak üzere Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve çalışanlarımız ile Manisa’da destan yazacağız.” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!