Manisaspor'da Başkan Mergen sert çıktı

Güncelleme Tarihi:

Manisasporda Başkan Mergen sert çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 12:58

Manisaspor'da Başkan Mergen sert çıktı

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- PTT 1'inci Lig takımlarından Manisaspor'da Teknik Direktör Koray Palaz'la yolları ayırıp takımın başına Sait Karafırtınalar'ı getiren Başkan Abdullah Mergen, futbolcularla yaptığı toplantıda çok sert mesajlar verdi. Bandırmaspor maçı başta olmak üzere sergilenen oyunun Manisaspor'a yakışmadığını söyleyen Mergen, "Geçen sezon 2'nci Lig'de çok zor şartlarda şampiyon olduğunuzda sizinle bir üst ligde de çalışma sözü verdim ve bu sözü tuttum. Ama bugünkü tabloya bakarak hiçbirinizi transfer etmek içimden gelmezdi. Bu kulübe, bu yönetime inanmayan varsa, şimdiden çeksin gitsin" dedi.
Bazı oyuncuların kadro dışı bırakılacağı öğrenilen toplantıdan ceza kararı çıkmazken, takıma moral vermeyi de ihmal etmeyen Başkan Mergen, "Her şeye rağmen size inanıyorum. El ele, omuz omuza verelim ve beyaz bir sayfa açalım" dedi.
Öte yandan Koray Palaz'ın sözleşmesi feshedilmediği için dünkü idmana çıkmayan Sait Karafırtınalar, bu sabah Grand Medical Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti.
Öğleden sonra imza atacağı bildirilen Karafırtınalar'ın akşam antrenmanında takımın başında olması bekleniyor. Eskişehirspor maçında kolu kıralan Dimov da çalışmalara başladı.

  
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!