Manisaspor-Adana Demirspor 2 yeni teknik adamın mücadelesi

Güncelleme Tarihi:

Manisaspor-Adana Demirspor 2 yeni teknik adamın mücadelesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2016 13:07

Manisaspor-Adana Demirspor 2 yeni teknik adamın mücadelesi

Haberin Devamı

Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde pazar günü Manisa'da oynanacak Manisaspor-Adana Demirspor maçı, 2 yeni teknik adamın mücadelesine sahne olacak.
Koray Palaz ile yollarını ayıran Manisaspor'da geçen hafta göreve başlayan Sait Karafırtınalar ve Adana Demirspor'da da Erkan Sözeri'nin istifası üzerine takımın başına getirilen Engin İpekoğlu, 19 Mayıs Stadı'nda pazar günü gerçekleşecek randevuda ilk sınavlarını verecek. Teknik adam değişikliklerinin takımlara olumlu yansıdığı gibi ters etki de yaptığını hatırlatan Sait Karafırtınalar, "Karşımızda farklı bir Adana Demirspor olacağını biliyoruz. Ancak ben de sahada daha fazla koşan, daha fazla mücadele eden ve daha fazla kazanmak istiyen bir Manisaspor olacağını söyleyebilirim" dedi. Tek hedeflerinin galibiyet olacağını sözlerine ekleyen Sait Karafırtınalar, şöyle devam etti:
"Sadece bu karşılaşmada değil, içeride, dışarıda tüm maçlara 3 puan için çıkacağız. Şu ana kadar takımla birlikte 5 antrenman yaptım. Maç gününe kadar 7-8 idman daha yapacağız. Bu çalışmalar sonucu sahaya çıkacak on biri belirleyeceğim. Son Bandırmaspor maçına göre mutlaka değişiklikler olacak. Değişiklik sadece kadro yapısında değil, sahadaki futbol açısından da farkedilecek."
Bu arada yönetimin devre arasında yabancı oyuncu konusunda da revizyona hazırlandığı bildirildi. Yönetiml, teknik heyletin vereceği rapor doğrultusunda verimli olmayan yabancıları ara tranferde gönderip yenilerini alacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!