Manisalı genç işadamlarından Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Manisalı genç işadamlarından Kılıçdaroğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 13:31

Manisalı genç işadamlarından Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

 ANKARA'da çeşitli temaslarda bulunan Manisa Genç İşadamları Derneği (MAGİAD), CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelerek üreticinin sıkıntılarını rapor halinde gündeme getirdi. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, genç işadamlarına siyasette aktif olma tavsiyesinde bulundu.

MAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Geriter ve yönetim kurulu üyeleri, geçen 9 Kasım'da Ankara'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Ankara ziyaretinde ilk olarak TBMM'de Manisa milletvekilerini makamlarında ziyaret eden MAGİAD üyeleri daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu' ile makamında biraraya geldi. Ziyaretten CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel de hazır bulundu. MAGİAD Başkanı Ömer Geriter, ziyarette Manisa'daki üzüm, kiraz, kavun, pamuk, domates üreticilerinin sorunlarını dile getiren raporu CHP lideri Kılıçdaroğlu'na sundu. Derneğinin hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin çalıştığını dile getiren Dernek Başkanı Geriter, "Amacımız ülkemize ve Manisa'ya hizmet etmek. Dernek olarak elimizden geldiği kadar Manisa'daki üretilerimizin yaşadığı sıkıntıları, çözüm öneriyle birlikte bir rapor haline getirdik. Bu raporlarımızı çeşitli periyotlardaki Ankara ziyaretlerimizde siyasetçilerimize veriyoruz. Dernek olarak A veya B partisine yönelik bir çalışma değil tüm siyasi partileri kapsayan bir çalışma yürütüyoruz. Özellikle üreticilerimiz yaşadığı sıkıntıların daha çok gündeme gelmesini ve bir an önce çözüme kavuşmasını istiyoruz" diye konuştu.

"MANİSA'YI YAKINDAN TAKİP EDİYORUM"

Manisa'nın kendisinde önemli bir yeri olduğunu vurgulayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise her fırsatta Manisa'yı ziyaret etmeyi çalıştığını ve özellikle üreticilerin yaşadığı sıkıntıları yakıdan takip etmeye gayret gösterdiğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Manisa, tarım kentlerimizden, sanayi kentlerimizden birisi. Sanayimiz de büyüyor ve gelişiyor bu da bizi mutlu ediyor. Geçtiğimiz günlerde gelip üzüm üreticilerimizin sorunlarını dinlemiştik. Manisa'daki çalışmaları yakından izliyoruz. Manisa'nın da İzmir gibi CHP iktidarında olmasını istiyoruz. Bunu da açık bir şekilde ifade etmek istiyorum" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN "SİYASETTE OLUN" TAVSİYESİ

Kılıçdaroğlu konuşmasında, genç işadamlarına siyasette aktif olması tavsiyesinde bulundu. Kılıçdaroğlu, MAGİAD'ın siyasetin içinde aktif bir şekilde rol alması lazım. Çünkü genç işadamlarımızın siyasette göstereceği faaliyet ile siyasetin kalitesinin yükseleceğine inanıyorum. Ülkenin sorunlarının çözümlenmesi noktasına daha fazla katkı verir. Siyaseti toplumun çıkarları için yapmak gerekir. Bunu da en iyi genç işadamlarımız yapar. Çünkü genç işadamlarımız risk almasını biliyor. Topluma güven veriyorlar. A partisi, B partisi, C partisi olur hiç önemli değil, önemli olan genç işadamlarımızın, iyi yetişmiş bireylerin, kişilerin siyasette olmalarıdır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından MAGİAD Başkanı Geriter, Kılıçdaroğlu'na şehzade kaftanı ile içinde mesir macunu, lokumu ve çayının bulunduğu sepet hediye etti.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!