Manisa’da Panera Nokta’dan Doyuran Açılış

Güncelleme Tarihi:

Manisa’da Panera Nokta’dan Doyuran Açılış
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 17:36

MANİSA’DA POĞAÇA, SİMİT, AÇMA, KURABİYE ÇEŞİTLERİNİN İMALATI VE SATIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEK OLAN PANERA NOKTA SEYFETTİN BEY’İN AÇILIŞI YAPILDI. AÇILIŞTA VATANDAŞLARA ÜCRETSİZ OLARAK 3 BİN ADET POĞAÇA VE 2 BİN ADET SÜTLÜ TATLI İKRAM EDİLDİ.

Manisa’da poğaça, simit, açma, kurabiye çeşitlerinin imalatı ve satışını gerçekleştirecek olan Panera Nokta Seyfettin Bey’in açılışı yapıldı. Açılışta vatandaşlara ücretsiz olarak 3 bin adet poğaça ve 2 bin adet sütlü tatlı ikram edildi.
Manisa’nın tanınmış isimlerinden Ömer Çayırlı, Ertuğrul Emre Akgül ve Yalçın Kaplan ortaklığıyla hizmete giren Panera Nokta Seyfettin Bey’in açılışını, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir yaptı. Simit, poğaça, açma ve kurabiye çeşitleri imalatı yapan Panera Nokta Gıda’nın ilk perakende satış noktası olan Panera Nokta Seyfettin Bey’in açılışına Manisalılar büyük ilgi gösterdi. Manisa’da zincir olarak bayilikler vermeyi de hedefleyen Panera Nokta Gıda, açılışa özel olarak vatandaşlara ücretsiz 3 bin adet poğaça, 2 bin adet sütlü tatlı ikramında bulundu. Açılışta bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bugün değişen Manisa’da bir güzelliği daha Manisa’ya kazandırıyoruz. Manisa’nın yeni yüzünde, yeni alanlarıyla her geçen gün üzerine katmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Panera Nokta. Burada çok güzel bir mekanı hayırlısıyla açıyoruz. Ben bu açılış vesilesiyle burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Kendilerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum. Bu mekanların devamını bekliyoruz. Emeği geçen, katkıda bulunan tüm değerli dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Allah utandırmasın.” dedi.
Konuşmanın ardından Panera Nokta Seyfettin Bey’in açılış kurdelesini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve işletme sahipleri birlikte kesti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!