Liseler arası münazara yarışmasında final yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Liseler arası münazara yarışmasında final yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 12:22

Liseler arası münazara yarışmasında final yapıldı

Haberin Devamı

MANİSA'nın Kula ilçesinde 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında uygulanan Değerler Eğitimi Projesi kapsamında liseler arası münazara yarışmasının finali yapıldı.

Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Liseler Arası Münazara Yarışması'nın finali, Kula Yunus Emre Anadolu Lisesi konferans salonunda yapıldı. Yarışmaya Kula, Sarıgöl, Selendi ve Alaşehir ilçe birincisi olan okullar katıldı.

Program İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Etem Dağlı öğrencilerin kendine güven, sorumluluk, farklı görüşleri bir arada yaşatabilme ve empati kurma duygularını geliştirmeyi hedeflediklerini söyleyerek "Toplum ve topluluk içinde kendini rahat ifade edebilmelerine, fikir üretme, çözüm bulma, antitezler üretme yeteneklerinin gelişmesine herhangi bir farklı görüşleri mantık yürütme, araştırma yapma, düşüncelerini savunacak kanıtlara ulaşma, tezler ve istatistiki bilgiler yoluyla savunma becerilerinin gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla yapılan bu yarışmada öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyorum" dedi.

Yapılan yarışmanın ardından dereceye giren okullara plaket ve öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Yapılan yarışmada Alaşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci, Sarıgöl Hayriye Ertürk Anadolu lisesi üçüncü olurken Kula Yunus Emre Anadolu lisesi dördüncü oldu.

Hasan YİĞEN / KULA (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!