Kulalı pehlivanlar madalyalarla döndü

Güncelleme Tarihi:

Kulalı pehlivanlar madalyalarla döndü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2016 10:37

Kulalı pehlivanlar madalyalarla döndü

Haberin Devamı

BALIKESİR'deki Karesi Belediyesi tarafından Kurtdereli Mehmet Pehlivan anısına bu yıl 36'ncısı düzenlenen Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri'nden madalyalar ile dönen Kula Belediyesi Güreş Takımı sporcuları ilçenin gururu oldu.
Kurtdere Er Meydanı'nda 14 Ağustos Pazar günü düzenlenen 36'ncı Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri'ne katılan ve küçük, orta, büyük boyda üçüncülük madalyası, deste büyük boyda birincilik madalyası alan Menderes Saltık ve Belediye Güreş Takımı sporcuları başarılarının artarak devam edeceğini belirtti. Takım Antrenörü Onur Şenel ise geçirdiği sakatlık nedeniyle ikinci tur güreşlerinden çekilmek zorunda kaldı. Güreş Takım Antrenörü Onur Şenel, Kula'nın adını her yağlı pehlivan güreşinde duyurmaya gayret ettiklerini belirterek, "Her gittiğimiz güreşten ben ve arkadaşlarım derecelerle dönüyoruz. İnşallah her geçen gün büyüyen güreş takımımız ile ilerleyen zamanlarda daha da iyi sonuçlar ve daha çok başarı elde etmeye devam edeceğiz" dedi.
MHP'li Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula'da sporun gelişmesi için her türlü yatırımı yapmaya ve destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "Çocuklarımıza spor bilincini ve sevgisini aşılamak için yaz spor okullarını açıyoruz. Alanında uzman eğitmenler ile eğitim verdiğimiz kursiyerlerimizin gelecekte spor bilinciyle yaşamaları hatta sporu meslek haline getirerek geleceklerine taşımalarını amaçlıyoruz.Takımımızın ve sporcularımızın başarılarının devamını diliyor ve gösterdikleri azim ve kararlılıktan dolayı tebrik ediyorum" dedi.

KULA (Manisa), (DHA)
FOTOĞRAF

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!