Kavgada öldürülen milli vücutçu son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Kavgada öldürülen milli vücutçu son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2016 16:18

Kavgada öldürülen milli vücutçu son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

İlker KILIÇASLAN/ MANİSA, (DHA)- MANİSA'da çıkan bir kavgada bıçaklanarak öldürülen Vücut Geliştirme Milli Takım sporcusu 31 yaşındaki Vasfi Efe, bugün toprağa verildi.
Şehzadeler İlçesi'nde iki aile arasında dün saat 20.00'de çıkan kavgada bıçaklanarak ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren iki çocuk babası Vasfi Efe'nin bugün kente cenaze namazı kılındı. Kırtık Mezarlığı'nın girişindeki Yusuf Sedat Altındaş Camii'nde kılınan cenaze namazına CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İl Başkanı Halil Tokul, CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ile Efe'nin yakınları katıldı. Vücut Geliştirme Milli Takım sporcusu Vasfi Efe'nin annesi Şefika Efe, babası Ekrem Efe ve eşi Emine Efe cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Öğlende kılınan cenaze namazının ardından Vasfi Efe, Kırtık Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
Vasfi Efe'nin son olarak 2-6 Mayıs 2016 tarihleri arasında İspanya'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsilen katıldığı ve dördüncü olduğu öğrenildi. Vasfi Efe'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen İ.E. ile beraberinde kavgaya karışan A.E. ve F.Ç.'nin emniyetteki sorgularını sürdüğü öğrenildi.

FOTOĞRAF



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!