İyilik Meleği Başkan Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Güncelleme Tarihi:

İyilik Meleği Başkan Bir Engelliyi Daha Sevindirdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 14:17

ALAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKHAN KARAÇOBAN UÇAR AİLESİNİN 14 YAŞINDAKİ OĞULLARI KENAN UÇAR’I DA AKÜLÜ ENGELLİ ARACI İLE SEVİNDİRDİ.

Alaşehir Belediyesi engelli vatandaşların daha rahat ve engelsiz bir hayat sürmeleri için elinden geldiğince onları mutlu etmeye çalışıyor. Daha önce hediye edilen akülü engelli araçları ile çok sayıda engelli vatandaşı sevindiren Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Uçar ailesinin 14 yaşındaki oğulları Kenan Uçar’ı da akülü engelli aracı ile sevindirdi.
Zeynep ve Adnan Uçar çiftinin 2001 yılında dünyaya gelen oğulları Kenan Uçar 6 yaşındayken başlayan kas erimesi nedeniyle yatağa bağlı bir yaşam sürmeye başladı. Tedavisi için çalmadık kapı bırakmayan aile yıllarca Ege Üniversitesindeki tedavide oğullarının sadece ağrılarını dindirebildi. Tedavisi olmayan rahatsızlık sonucu çaresiz kalan aile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’a durumlarını anlatarak yardım istedi. Başkan Karaçoban da ailenin yardım isteğini geri çevirmeyerek bugün 14 yaşında olan Kenan Uçar’a akülü engelli aracı hediye etti. Başkan Karaçoban tarafından gönderilen akülü engelli aracı Alaşehir Belediyesi Meclis Üyesi İclal Altınay tarafından aileye teslim edildi.
Kenan Uçar’ın annesi Zeynep Uçar Başkan Karaçoban’a teşekkür ederek, “Oğlumuz Kenan’ın acı gerçekleri nedeni ile yaşadığımız olumsuzluklar içerisinde bizlere kapılarını açan Alaşehir Belediye Başkanımız Dr. Gökhan Karaçoban’a yürekten teşekkür ederiz. Bizlerle bizim acılarımıza ortak olmaları insanlığın varlığını bilmeleri ve gösterdikleri değerlerden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunarız ” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!