İftarda konuşan Başkan Zeyrek: Bayramda ulaşım 3 gün ücretsiz olacak

Güncelleme Tarihi:

İftarda konuşan Başkan Zeyrek: Bayramda ulaşım 3 gün ücretsiz olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2024 11:36

İftarda konuşan Başkan Zeyrek: Bayramda ulaşım 3 gün ücretsiz olacak

Haberin Devamı

MANİSA, (DHA)-MANİSA'da Kadir Gecesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği verildi. İftar yemeğinde konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, bayramda 3 gün boyunca Manisalıların ulaşımdan ücretsiz faydalanacağını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kadir Gecesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda iftar yemeği verdi. İftar yemeğine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, eşi Nurcan Zeyrek, Manisa Büyükşehir Belediyesi personelleri ve binlerce Manisalı katıldı. İftar öncesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı musiki dinletisi sundu. Akşam ezanıyla birlikte eller semaya açılarak dua edildi, oruçlar açıldı. İftar yemeğinin ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, bir konuşma yaptı. Başkan Zeyrek, "Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede soframızı paylaştık. Bu gece Kur'an-ı Kerim'in indirildiği gece. Tüm duaların kabul olduğu bu mübarek gecede ben de şöyle dua ediyorum. İnşallah Allah'ım beş yıl boyunca Manisa'mıza layıkıyla hizmet etmeyi bizlere nasip eder. İnşallah halkımın parasını halk için harcamayı bizlere nasip eder. Attığımız her imzada 1,5 milyon insanın vebalini taşımayı nasip eder. Bu süreçte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kapısı 7/24 vatandaşlarımıza açık olacak. Her zaman misafirimizsiniz, misafirim olacaksınız. Bu sofraların daim olması dileğiyle, sağlıkla, sıhhatle önümüzdeki günlerde yaşayacağımız Ramazan Bayramımız şimdiden mübarek olsun. Nice nice bayramları inşallah hep birlikte mutlulukla sağlıkla yine bu sofralarda yine güzel Manisa'da hep birlikte kutlamak bizlere nasip olsun" dedi.

'KARNAVAL HAVASI YAŞAYACAĞIZ'

Haberin Devamı

Önümüzdeki haftadan itibaren de mesir şenlikleri haftasının başlayacağını hatırlatan Başkan Zeyrek, "Sanatçılar gelecek, şehrimin dört bir yanında karnaval havasını bu yıl hep birlikte yaşayacağız. Sizlere küçük bir sürpriz yapalım istedik. Bayramda Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin sizlere ufak bir hediyesi olarak, şehrimizin her yerinde ulaşım 3 gün boyunca ücretsiz olacak. Güle güle, çoluğunuz çocuğunuzla, ailenizle, her yere gidin herkesle bayramlaşın ve rahatça gezebilin diye böyle bir şey düşündük. Artık devletin parası, halkımın parası bundan sonra her zaman bu şekilde halk için kullanılacak" diye konuştu. Başkan Zeyrek, konuşmasının ardından sema gösterisini izledi. Başkan Zeyrek, vatandaşlarla birlikte bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!