Gazeteci Yazar Dilipak’tan Şehzadeler Belediyesi’ne Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Gazeteci Yazar Dilipak’tan Şehzadeler Belediyesi’ne Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2015 17:14

MANİSA ARAŞTIRMA DERNEĞİ’NİN (MANA-DER)DÜZENLEDİĞİ KONFERANSA KATILMAK ÜZERE MANİSA’ YA GELEN GAZETECİ YAZAR ABDURRAHMAN DİLİPAK, ŞEHZADELER BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ.

Manisa Araştırma Derneği’nin (MANA-DER)düzenlediği konferansa katılmak üzere Manisa’ ya gelen Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak, Şehzadeler Belediyesi’ni ziyaret etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in şehir dışında olması nedeni ile Gazeteci Yazar Abdurrahman Dilipak’ı Başkanvekili Ali Delen ağırladı. Ziyarette, Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Ahmet Songüler ve İsmail Önal, belediye meclis üyesi Hasan Karabulut da hazır bulundu. Manisa’ da bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Abdurrahman Dilipak, “Tarihi bir şehir olan Manisa’da bulunmak bizler için ayrı bir önem taşıyor. Şehzadeler şehrinin belediyesini ziyaret ederek, kendileriyle hasbihal edelim istedik. Bizleri güzel bir şekilde ağırlayan değeli belediye başkanvekilimiz ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Türkiye’nin tanınmış gazetecilerinden Dilipak’ı Şehzadeler şehrinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Delen, “Sayın Dilipak, şehrimizde vereceği konferans ile Manisalı hemşerilerimize değerli bilgilerinden aktaracaklarıdır. Kendilerine bir kez daha şehrimize hoş geldiniz diyorum.” dedi.
Şehzadeler Belediye Başkanvekili Ali Delen, Gazeteci Yazar Dilipak’a Manisa’da yetişen şehzadelerin resimlerinin bulunduğu plaket ve Mesir Macunu hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!