Dünya İkincisi Güreşçiden Başkanı Hızlı Ve Milletvekili Aydemir’e Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Dünya İkincisi Güreşçiden Başkanı Hızlı Ve Milletvekili Aydemir’e Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 2015 17:00

BOSNA HERSEK'TE DÜZENLENEN DÜNYA YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI'NDA İKİNCİ OLARAK GÜMÜŞ MADALYA KAZANAN AKHİSAR BELEDİYESPORLU MİLLİ GÜREŞÇİ KEREM KAMAL, AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI SALİH HIZLI VE AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ UĞUR AYDEMİR'İ ZİYARET ETTİ.

Bosna Hersek’te düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan Akhisar Belediyesporlu milli güreşçi Kerem Kamal, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’i ziyaret etti.
Daha önce 84 kilogramda milli güreşçi Ali Cengiz ile dünya şampiyonu çıkaran Akhisar Belediyespor Güreş Takımı, bu kez bir diğer milli güreşçisi Kerem Kamal ile Bosna Hersek’te düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda ikincilik elde etti. Başkent Saraybosna’da gerçekleştirilen şampiyonada, grekoromen 46 kiloda mücadele eden Kerem Kamal, ilk maçında Kırgız güreşçi Marlin Asikeev’i 8-0, ikinci maçında da Rus Atmir Kotcev’i 3-2 mağlup ederek yarı finale çıktı. Kerem, yarı finalde Ermeni sporcu Sergey Simonyan’ı 10-2 yenerek adını finale yazdırdı. Finalde Özbek Turabek Tirkashev ile 7-7 berabere kalan Kerem Kamal, puanlama sistemi sonunda hakem kararı ile müsabakayı kaybederek gümüş madalyanın sahibi oldu. Grekoromende bir gümüş ve bir bronz madalya kazanan Türkiye, bu stilde turnuvayı üçüncü tamamladı. Turnuvanın ardından yurda dönen Kerem Kamal ve antrenörleri, şehir protokolüne ziyaretlerini sürdürüyor. Akhisar Belediyesporlu başarılı güreşçi Kerem Kamal, çalıştırıcısı Süleyman Güngör, Güreş Federasyonu Temsilcisi Hasan Karabacak, Akhisar Belediyespor Güreş Takımı Antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal ile birlikte ilk olarak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ve ardından AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’i de ofisinde ziyaret etti. Akhisar’ın bu değerleri sporcular ile daha değerli bir spor merkezi haline geldiğini ifade eden Başkan Salih Hızlı, milli güreşçi Kerem’e bundan sonraki turnuvalarda başarılar diledi. Başkan Salih Hızlı, başarılı sporcuya ayrıca çeşitli hediyeler takdim ederken, Akhisar Belediyespor As Başkanı Latif Çakmak ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor’un formasını takdim etti. Daha sonra Kerem Kamal, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’i ofisinde ziyaret etti. Aydemir de Kamal’ı başarısından dolayı tebrik ederek, olimpiyatlar yolunda başarılar diledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!