CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu

Güncelleme Tarihi:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 14:44

- Manisa'nın Soma ilçesinde, AK Parti İlçe teşkilatı tarafından CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu

Haberin Devamı

MANİSA (AA) - AK Parti Soma teşkilatı, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik ifadeleri nedeniyle Soma Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Soma İlçe Başkanı Şeref Kavruk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Kılıçdaroğlu hakkındaki suç duyurusu dilekçelerini savcılığa verdi.

Kavuk, devletin ve milletin en büyük değerlerinden biri olan Cumhurbaşkanına yapılan hakaretle alakalı şikayette bulunduklarını ifade ederek şunları kaydetti:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 16 Ocak tarihinde CHP 35. Olağan Genel Kurultayında Cumhurbaşkanımıza yönelik sarf ettiği sözlerinin ardından Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar ile çirkin tavrını sürdürmüş, Sayın Cumhurbaşkanımıza hakaret etmeye devam ederek onu ' Diktatörlükle, Diktatör bozuntusu olmakla, şeref ve namus kavramını ayaklar altına almakla, şeref ve namus kavramını bilmemekle, sonuç olarak namussuz ve şerefsiz olmakla' itham etmiştir. Bu ifade sadece Cumhurbaşkanımıza dönük bir saldırı ve hakaret değil, verdikleri oylarla onu bu makama layık gören bizlere ve milyonlarca vatandaşa da yapılmış açık bir hakarettir. Bu nedenle şikayetçiyiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!