Büyükşehir, Salihli’de Esnafın Taleplerini Dinledi

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir, Salihli’de Esnafın Taleplerini Dinledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 17:36

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAYNAK GELİŞTİRME VE İŞTİRAKLER DAİRESİ BAŞKANI SERPİL ÇAKIR, SALİHLİ SEBZE VE MEYVE HALİ'NDE İNCELEMELERDE BULUNDU. ÇAKIR, ESNAFIN İSTEKLERİNİ VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli Sebze ve Meyve Hali’nde incelemelerde bulundu. Çakır, esnafın isteklerini ve taleplerini dinledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Salihli Sebze ve Meyve Hal’inde esnafla bir araya geldi. Çakır’ın ziyareti esnasında Büyükşehir Belediyesi Haller Şube Müdürü Ferda Türker, Salihli Koordinasyon Şube Müdürü Ali Rıza Ünveren ve Salihli Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Fatih Köse eşlik etti. Sebze ve Meyve Hal’inde incelemelerde bulunan Çakır, esnafın isteklerini ve taleplerini dinledi. Çakır, “Sizlerin isteklerinizi dinlemeye geldik. Büyükşehir Belediyesi’nden talepleriniz varsa yardım etmeye hazırız. İl genelinde hal esnafı ile bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!