Büyükşehir, Muhtarlarla El Ele

Güncelleme Tarihi:

Büyükşehir, Muhtarlarla El Ele
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2015 09:25

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MUHTARLAR DAİRESİ BAŞKANI CEM ÇÖLLÜ (ORTADAKİ), YUNUSEMRE VE ŞEHZADELER İLÇESİ MAHALLE MUHTARLARINI MAKAMINDA AĞIRLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesi mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Daire Başkanı Cem Çöllü, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinin mahalle muhtarlarını ağırladı. Ziyaretlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Çöllü, “Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanlığı olarak muhtarların her zaman yanındayız. Bu tür ziyaretlerin sorunları ve istekleri olan muhtarlarımızın taleplerini dinleme açısından çok büyük faydası olacaktır. Muhtarlarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde bulunan, Sarıalan Mahallesi Muhtarı İmran Güneş, Karakocaköyü Muhtarı Yaşar Canyar, Şamar Mahalle Muhtarı Mehmet Kara, Sancaklı Kayadibi Mahalle Muhtarı Cavit Sinir, Sancaklı Uzunçınar Mahalle Muhtarı Servet Coşkuner, Karakoca Köyü Azası Akif Boz, Beydere Muhtarı Ramazan Çetinkaya, Ortaköy Muhtarı Ramazan Orta, Dazyurt Muhtarı İsmail Hakkı Eriş, Nişancıpaşa Mahalle Muhtarı Nevin Becerikli ve Sancaklı Kayadibi Camii İmamı Nurullah Önder, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.
AMACIMIZ DAHA İYİ VE HIZLI HİZMET VERMEK
Kendilerini ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Çöllü, mahalle muhtarlarının her zaman yanında olduklarını, yeni kurulan bir daire başkanlığı olarak tek amaçlarının mahallelerin ihtiyaçlarını en kısa süre içerisinde belirlemek olduğunu belirtti. Geçen haftalarda Yunusemre Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ettiklerini belirten Çöllü, “Bizim amacımız Manisa il genelindeki tüm muhtarlarımızla iletişim halinde olmaktır. Burada bizlere ziyaret gerçekleştiren tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Dairesi Başkanlığı olarak muhtarların her zaman yanındayız. Bu tür ziyaretler, sorunları ve istekleri olan muhtarlarımızın taleplerini dinleme ve çözüm üretme açısından çok büyük faydası olacaktır. Muhtarlarımızla sürekli istişare halinde olursak hem hizmetin daha hızlı bir şekilde ulaşmasını sağlamış oluruz hem de ilişkilerimizi güçlendirerek, işbirliği ile büyük hizmetlere imza atarız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün dediği gibi muhtarlarımız da seçilmiş insanlardır. Onların görüşlerini fikirlerini dikkate almalıyız. Tüm muhtarlarımıza kapımız her zaman açıktır” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!