Başkan Karaçoban ihracatçılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Başkan Karaçoban ihracatçılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 10:32

Başkan Karaçoban ihracatçılarla buluştu

Haberin Devamı

MANİSA'nın Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, 'Ala Akşamlar Buluşması' adı verilen etkinlikte ilçede faaliyet gösteren ihracatçılarla buluştu.

Alaşehir İlçesi'ndeki Şelale Restorant'ta yapılan toplantıya; Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Soygür, Ziraat Odası Başkanı Necdet Türk, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Yıldırım, belediye meclis üyeleri ve ihracatçılar katıldı. Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, 'Ala Akşamlar Buluşması' adı altında düzenlenen toplantıda, ihracatçılara yanlarında olduğunun mesajını verdi. Yeni sezonda çiftçilere ve ciddi riskleri üstlenen yatırımcılara yerel yönetim olarak altyapı ve üst yapıda gerekli desteği vereceklerinin altını çizen Karaçoban,"Tarımsal gelirleriyle üzüm denilince marka şehir olmak istiyoruz. İlçemizde tek geçim kaynağı bağcılık olan ciddi sayıda insanımız var. Bu yüzden sizlerin yapacağı ihracat bu üreticilerimiz için daha da önemlidir" diye konuştu.

Çataltepe Mevkii'nde 45 dönüm arazi üzerine 500 konut yapacaklarını ifade eden Karaçoban, evi olmayan ve 2 bin 800 TL'nin altında maaş alanların bu fırsattan yararlanabileceğini kaydetti. Yeni otogarın yanında 10 dönümlük alana pazar yeri yapılacağını açıklayan Başkan Gökhan Karaçoban, "Halen kullandığımız pazaryeri ticaret merkezi ve 500 araçlık otopark yapılacak. Şehir merkezinde eski çarşı olarak anılan Sevgi Yolu, Atatürk Bulvarı ve İstiklal Caddesi üçgeninde 24 cadde  alt yapısıyla, ışıklandırılmasıyla, kaldırımlarıyla tamamen yenilenecek ve eski çarşı tekrar canlandırılacak. Alzheimer hastaları için binamız yapıldı, son çalışmalar sürüyor. Üzümlü Kavşağı yapılacak. Hayvancılığa destek anlamında üretilen sudan otu hastaları yapılıp hayvancılık yapan mahalleli üreticilerimize ücretsiz olarak dağıtılmaktadır" dedi.

Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!