Bakan Yılmaz ile Kaya 27 Şubat'ta Manisa'da

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yılmaz ile Kaya 27 Şubatta Manisada
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2018 16:26

Bakan Yılmaz ile Kaya 27 Şubat'ta Manisa'da

Haberin Devamı

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yarın (salı) okul ziyaretleri için Manisa'ya geliyor.

Manisa yarın iki bakanı konuk edecek. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, yarın Manisa'da bir dizi okul ziyaretlerinde bulunacak. Ziyaretlerde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da iki bakana eşlik etmesi bekleniyor.

Saat 10.00'da Ankara'dan Manisa'ya özel uçak ile hareket edecek olan iki bakan, saat 11.00'de Akhisar ilçesinde askeri havalanına inecek. İki bakan daha sonra saat 11.30'da, Yunusemre ilçesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yaptırılan Manisa Bülent Koşmaz Lisesi'ne ziyarette bulunacak. İki bakan ardından Soma ilçesine hareket ederek, önce saat 13.30'da 301 Madenci Şehidi için yaptırılan Maden Şehitliğini, daha sonra ise ilçede Türk-İş tarafından yaptırılan şehit madenciler anısına yaptırılan Türk-İş Madenciler İlkokulundaki öğrencileri ziyaret edecek. Bakanlar, Soma'daki ziyaretinden sonra saat 16.00'da İzmir Şakran Grand Demiryol İş Şakran Tesisleri'nde inceleme yapacak. Tesis inlemelerinin ardından iki bakan, Balıkesir TES-İŞ Akçay Tesisleri'ndeki incelemede bulunup, akşam yemeğinin ardından havayoluyla Ankara'ya hareket edecek.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!