AK Partili Baybatur’a Ahmetli’de Büyük Sevgi

Güncelleme Tarihi:

AK Partili Baybatur’a Ahmetli’de Büyük Sevgi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 15:25

AK PARTİ MANİSA MİLLETVEKİLİ ADAYI MURAT BAYBATUR, SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA GİTTİĞİ AHMETLİ İLÇESİNDE VATANDAŞLAR TARAFINDAN BÜYÜK SEVGİYLE KARŞILANDI.

AK Parti Manisa Milletvekili adayı Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ahmetli ilçesinde vatandaşlar tarafından büyük sevgiyle karşılandı.
AK Partili vekil adayı Murat Baybatur, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimin hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Baybatur, Ahmetli’nin Alahıdır ve Gökkaya mahallesini ziyaret etti. Baybatur’a Ahmetli Belediye Başkanı Ahmet Alhan, AK Parti Ahmetli İlçe Başkanı Serkan Karakaya ve partililer de eşlik etti. Ahmetli’de vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan Baybatur, Gökkaya mahallesinde vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Baybatur, "AK Parti tüm anketlerde sizlerin desteği ile yine birinci parti. Tabi ki buraya diğer siyasi partiler de gelecek, gelmesi de lazım. Ancak ben sizlerden CHP ve MHP buraya geldiklerinde ‘siz tek başınıza iktidar olacak mısınız ?’ diye sormanızı istiyorum. Bugün Türkiye için düşünülen plan CHP-MHP koalisyonudur. HDP’de meclise girerse dısarıdan destek vererek koalisyon oluşması noktasında bir hazırlıklar var. Bu projenin de baş mimarı parelelcilerdir. 2001 öncesini buradan sizlere anlatacak değilim. Zira sizler hepsini biliyorsunuz. Esnafımız o yıllarda başbakanın önüne yazar kasa fırlattı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti böylesi içler acısı manzarayla karşılaşmamış ve bu kadar zelil durumuna düşmemişti. O dönemlerde DSP, MHP ve Ana Vatan Partisi vardı. Bir milyar dolar borç alabilmek için İMF’ye hepimiz yalvardık. 1999 Marmara depreminde dış ülkelerden gelen paralarla ne yazık ki memur maaşlarını ödedik. Allah’a hamdolsun ki İMF’ye olan 23 milyar dolar borcumu biz ödedik. Birde üstüne 5 milyar dolar borç verelim dedik. Bütün bunlarla beraber ülke genelinde çok büyük hizmetlere imzamızı attık. Yani devletimizin parası var. Sizlerden isteğimiz 7 Haziran seçimlerinde bugüne kadar vermiş olduğunuz desteği vermenizdir ve desteği artırarak devam ettirmenizdir. Bizim için ikinci yarı başlıyor. Sizlerin desteği ile 2023’ü göreceğiz ve ülkemiz daha da güçlü bir ülke olsun. Kıbrıs harbinde uçakların lastiği anca yapılırken bugün kendi uçağımızı kendi helikopterimizi, insansız hava araçlarını yapıyoruz. Türkiye nerden nereye geldi. Güçlü bir Türkiye için bundan önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de desteğinizi istiyorum." dedi.
Baybatur’un konuşmasından sonra vatandaşlar, "Burası Ahmetli. Ahmetli AK Partinin kalesidir. Gözünüz arkada kalmasın" ifadelerini kullandılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!