25 yeni girişimciye sertifika

Güncelleme Tarihi:

25 yeni girişimciye sertifika
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2017 17:55

25 yeni girişimciye sertifika

Haberin Devamı

MANİSA Yunusemre Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğiyle 13-16 Haziran tarihleri arasında düzenlediği girişimcilik kursunu bitiren 25 kursiyerlere, düzenlenen törenle sertifikaları dağıtıldı.

Yunusemre Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen sertifika törenine Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, İŞKUR İl Müdürü Sinan Aktaş, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ve Girişimcilik eğitmeni Selim Başçam ile kursiyerler ve aileleri katıldı. Törende konuşan Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, belediye olarak girişimcilere yönelik çeşitli destekte bulunduğunu ve bu desteklerin her zaman süreceğini ifade etti. Avşar, "Belediye olarak bütün vatandaşlarımızın işyerleri açarak hem ilimizin hem de ülkemizin ekonomimize katkıda bulunmasını istiyoruz. Bu katkıda bizimde tuzumun bulunması düşüncesiyle girişimcilik kursları düzenliyoruz. İnanıyorum ki bu kurslarımızdan sertifika alanlar ekonomiye katkı sağladıkları kadar istihdama da önemli katkı sağlayacaklar" diye konuştu. İŞKUR Manisa İl Müdürü Sinan Aktaş, düzenlenen girişimcilik kurslarının özellikle istihdama önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından girişimcilik kursunu tamamlayanlara Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Avşar ile İŞKUR İl Müdürü Aktaş tarafından sertifikaları dağıtıldı.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!