'Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli astsubayın ailesine ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Zeytin Dalı Harekatında görevli astsubayın ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2018 15:32

'Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli astsubayın ailesine ziyaret

Haberin Devamı

Taha AYHAN/MALATYA, (DHA)- AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Afrin'de düzenlenen 'Zeytin Dalı Harekâtı'nda görevli Astsubay Ali Ertürk ile ailesini, Malatya'da ziyaret ettiği evde telefonla görüntülü arayarak görüştürdü.
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın 'Zeytin Dalı Harekâtı'na katılan askerlerin ailelerini ziyaret etmek amacıyla başlattığı projeye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da katıldı. Çalık, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Malatyalı astsubay Ali Ertürk'ün eşi Funda Ertürk'ü ziyaret etti. Çalık, daha önce Şırnak'ta görev yapan ve 1 yıldır evli olan astsubay Ali Ertürk'ün eşi Funda Ertürk ile sohbet etti. Ziyarette telefon üzerinden görüntülü olarak astsubay Ali Ertürk ile görüşüldü. İlk konuşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır yaparak, "Ali komutanım merhaba. Size duacıyız. Geldik, gelin hanım kızımızı ziyaret ediyoruz" dedi.
Çalık, kendisinin de telefonda görmek istediğini ifade ederek, "Komutanımıza başarılar dileyelim. Rabbim zaferler versin. İnşallah orada bayraklarımızı dikeceksiniz, zaferleri kazanacaksınız ve memleketimize döneceksiniz” diye konuştu.
Astsubay Ali Ertürk ise herkese çok teşekkür ederek, "Milletin duası ile buradayız. Allah'ın izniyle buradaki terörü temizleyeceğiz. Milletimizin bize olan güvenini boşa çıkartmayacağız Allah'ın izniyle. Cumhurbaşkanımıza selamlarımızı yolluyoruz" şeklinde konuştu.
Malatya Büyükşehir belediye Başkanı Ahmet Çakır, Astsubay Ali Ertürk'e Malatya'ya geldiğinde misafiri olmasını istedi. Çalık, Ertürk ailesine Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!