Temizlik işçisi 2 kardeşten örnek davranış

Güncelleme Tarihi:

Temizlik işçisi 2 kardeşten örnek davranış
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2016 17:18

Temizlik işçisi 2 kardeşten örnek davranış

Haberin Devamı

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA) - MALATYA Battalgazi Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan iki kardeş, emekli bir vatandaşın bankadan maaşını çektikten sonra düşürdüğü para dolu cüzdanı bularak, sahibine teslim etti. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, örnek davranış sergileyen kardeşleri kutlayarak, saat hediye etti.
Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli Murat ve Ali Karakaş kardeşler, Akpınar Mahallesi’nde temizlik yaparken yerde para dolu cüzdan buldu. Cüzdanın içinde bin 200 TL gören Karakaş kardeşler, durumu şeflerine bildirdi. Şeflerine teslim edilen para dolu cüzdan, Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevlileri tarafından sahibi Fikri Uça’ya ulaşılarak teslim edildi.
BAŞKAN KUTLADI
Sergiledikleri bu örnek davranış nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Murat ve Ali Karakaş kardeşler ile cüzdanı düşüren emekli Fikri Uça'yı makamında kabul etti. Murat ve Ali Karakaş kardeşleri kutlayan Başkan Gürkan,  kendileriyle grur duyduğunu belirtti.
Emekli Fikri Uça da, düşürdüğü cüzdanını bulup kendisine teslim eden Karakaş kardeşlere teşekkür etti.
Cüzdanı bulan Ali Karakaş da, "Cüzdanı alırken amirimi aramak aklıma geldi. Çavuşum oradaydı. Çavuşuma bilgi verdim. O da zabıtaları getirdi" diyerek, parayı zabıta görevlilerine teslim ettiğini ifade etti.
Başkan Gürkan, daha sonra Ali ve Murat Karakaş kardeşlere ı örnek davranışları nedeniyle saat hediye etti.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!