Şahin: “Yemde Ve Gübrede KDV’yi Kaldırıyoruz”

Güncelleme Tarihi:

Şahin: “Yemde Ve Gübrede KDV’yi Kaldırıyoruz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 16:05

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ŞAHİN

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret etti. Gübre ve yemde sıfırlayacakları KDV’nin gıdaya indirim olarak yansıyacağını belirten Şahin, “Böylece hem vatandaş hem de üretici kazanacak” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin genel seçim çalışmaları kapsamında Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Niyazi Mısri Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği’ni ziyaret etti. Mustafa Şahin, 7 Haziran seçimlerinde kendilerine sitem eden vatandaşların şu anda dua ettiklerini belirterek, milletin yeniden istikrar ve tek başına iktidar istediklerini ifade etti.
PROJE KARŞILIĞI 30 BİN LİRA HİBE
İlk olarak Kırmızı Et Üreticileri Birliği’ni ziyaret eden Şahin, birlik üyelerinin de yemde ve gübrede KDV’nin kaldırılması yönünde taleplerinin bulunduğunu anımsatarak, AK Parti’nin bu isteğe duyarsız kalmadığını vurguladı. Gübre ve yemde sıfırlayacakları KDV’nin gıdaya indirim olarak yansıyacağını belirten Şahin, “Böylece hem vatandaş hem de üretici kazanacak. Bunun yanında yine arazileri birleştirerek büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek. Genç çiftçilerimize ise proje karşılığı 30 bin lira hibe verilecek” şeklinde konuştu.
“ARKAMIZDA İYİ BİR RÜZGAR VAR”
Mustafa Şahin daha sonra Niyazi Mısri Vakfı ve Milli Türk Talebe Birliği’ni ziyaret etti. Milletin AK Parti’ye dua ettiğini ve bunun 1 Kasım’a da yansıyacağını dile getiren Şahin, "7 Haziran seçimlerinde MHP ve HDP rüzgarı arkalarına almıştı. CHP zaten yıllardır nötr kalmış. Kemikleşmiş bir oy oranına sahip. Bunu yukarıya çıkarıp, iktidara gelemiyor. Zaten öyle bir dertleri de yok. Olmaları da mümkün değil. Çünkü hiçbir zaman için milletimizin duasını alacak bir duruş sergilemiyorlar. Geçen seçimde yine milletimizin HDP’ye MHP’ye vermiş olduğu o açık çek, AK Parti’ye göstermiş olduğu sarı ile kırmızı arasındaki kart, bugün tamamen yerini değiştirdi. Bugün AK Parti’mizin arkasında ciddi bir seçmen rüzgarı, desteği var. MHP ile CHP’nin yine arkasında bakıyorsunuz o rüzgar tamamen kesilmiş, belki bir kasırga türündeydi ama devamı gelmedi. Duruş ve davranışları eminim 1 Kasım seçimlerinde yeni baştan sorgulanacak" dedi.
Siyasi hayatları boyunca hep vatandaşların dualarına talip olduklarını ifade eden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnşallah bu duruşumuzu devam ettireceğiz. Biz buralarda var olduğumuz sürece Allah’ın izniyle sizlerin karşılaşmış olduğu sorunlar noktasında da çözülmeyen hiçbir sorun bırakmayana kadar gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!