Orduzu’da Miting Gibi Toplantı!

Güncelleme Tarihi:

Orduzu’da Miting Gibi Toplantı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 18:10

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ORDUZU'DA HALKLA BULUŞTU

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçim kapsamında Orduzu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
AK Parti Malatya Milletvekili adayları seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Milletvekili adayları, 1 Kasım’da yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında Orduzu Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. .
Toplantıda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye’nin geleceği açısından büyük öneme sahip olduğunu kaydederek, seçime katılımın en yüksek seviyede olması gerektiğine vurgu yaptı.
ÖNEMLİ BİR TERCİH YAPACAKSINIZ
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, tarihi öneme sahip bir seçime doğru gittiklerini söyledi. Tüfenkci, “Bu seçim Türkiye’nin nereye bakacağını, hangi yöne doğru gideceğini gösteren çok önemli bir seçim. Sizin tercihiniz, sadece bir partinin iktidara gelmesi için kullandığınız bir tercih değildir. Gençlerimizin yarını ne olacak, çocuklarımızın geleceği ne olacak, Orduzu’nun geleceği ne olacak, Malatya’nın geleceği ne olacak, Türkiye’nin geleceği ne olacak onu sizler, 1 Kasım’daki tarihi seçimdeki kullanacağınız oy ile göstereceksiniz” dedi.
DESTEK VE DUALARINIZA İHTİYACIMIZ VAR
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise 7 Haziran’da milletin vermiş olduğunu mesajı aldıklarını ifade ederek, bu mesaja binaen her yeri kapı kapı dolaştıklarını belirtti. Çalık Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğine de dikkat çekerek, bu bağlamda 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimin Türkiye açısından büyük önem taşıdığının altını çizdi. 1 Kasım seçimlerini 3 Kasım seçimlerine benzettiklerini dile getiren Çalık, sözlerini şöyle sürdürdü:
“3 Kasım seçimlerinde siz nasıl AK Parti’yi tek başına iktidara getirdiyseniz, Allah nasip ederse 1 Kasım 2015’te de AK Parti’yi inşallah tek başına iş başına getireceksiniz. Sizlerin destek ve dualarına ihtiyacımız var. Bahçeli’ye gereken cevabı vereceksiniz. Bahçeli, her şeye ’hayır’ dedi. İnşallah milletimizde 1 Kasım’da Bahçeli’ye sandıklarda ’hayır’ diyecek.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!