MHP Milletvekili Adayı Kazancıoğlu:

Güncelleme Tarihi:

MHP Milletvekili Adayı Kazancıoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 17:41

MHP'Lİ ADAY KAZANCIOĞLU GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini sürdüren MHP Malatya Milletvekili adayları sebze hali esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi.
MHP Malatya İl yönetimi ve milletvekilli adayları, seçim gezilerini sürdürüyor. Milletvekili adayları, sebze hali esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sebze Hali Dernek Başkanı Celal Akbay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, adaylara başarılar diledi. Burada esnafın ve Türkiye’nin sorunlarını istişare fırsatı bulduklarını söyleyen Kazancıoğlu "Çare olmak istiyoruz. Mesele seçim derdi. Ama sadece bunlarla sınırlı değil. İnsanımızın sırtında geçim derdi, güvenlik derdi var. Birde bunlara ilaveten maalesef Türkiye de sonuç alınamayan seçimler var. İnşallah 1 kasımda sonuç alınacak bir seçim olacak, hem Malatya için, hem de Türkiye için. İnşallah sizlerde uygun ve layık gördüğünüz takdirde sizlerden aldığım kefalet ve vekâleti omzumuzda ben ve arkadaşlarım ömrümüzün sonuna kadar taşıyacağız. Hiç şüpheniz olmasın" dedi. Malatya’nın tam anlamıyla temsil edilmediğine vurgu yapan Kazancıoğlu, "Malatya’nın vekilleri seçimden sonra sırtını dönüp gidiyorlar. Üzülerek söylüyorum ki her muhatap olduğum Malatyalı hemşehrim de gördüğüm ’sende öbürleri gibi olursan’ endişesi. Görülüyor ki vatandaşta ön intiba çok kötü. Seçilmiş vekillere güven duyulmuyor. Allah nasip ederse ben ve arkadaşlarım 1 Kasım’da meclise gidebilirsek, hem sizleri hem de oy vermeyen tüm Malatyalı hemşehrilerimi temsil edeceğiz. Çünkü artık bir kasımdan sonra milli takım başlıyor. Ve inanın size bir telefonun zilli kadar yakın olacağız" diye konuştu.
’HESAP SORACAĞIZ’
MHP Milletvekilli adayları kahvaltıdan sonra ayakkabıcalar çarşısına geçerek burada esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettiler. Bir çay ocağında çay içip vatandaşların dertlerini dinleyen adaylar, konuşan emekli bir vatandaş, aldıkları maaşla geçinemediklerini vurguladı.
Sitem eden vatandaşa Kazancıoğlu "Bir çay ocağındayız. Bir yanımızda emekli vatandaşlar öbür yanımızda gençler. Günün bu çalışma saatinde bu kadar genç gelip burada oturmuş belki de babalarından aldıkları üç, beş kuruş ile gelip burada çay içiyorlar. Bu gençler işsiz, zamanlarının en verimli çağında çoğu iş bulamıyor. Vakitlerini böyle yerlerde tüketiyorlar. Bu insanlar çalışıp ülke ekonomisine katma değer katacakları yerde gelecekleri işsizliğin pençesinde kıvranmakta. Çalınan gelecek sadece bu gençlerin değil ülkemizin geleceğidir. Öyleyse hep birlikte 1 Kasım’da buna sebep olanlardan hesap soralım" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!