MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu:

Güncelleme Tarihi:

MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu:
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2015 17:09

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Esnaf ziyaretinde konuşan MHP Malatya Milletvekili Şinasi Kazancıoğlu, “Malatya milletvekilleri ve yerel yöneticilerinin Malatya ile alakası yoktur. Malatya’nın tarihinden habersizler” diye konuştu.
Kernek Meydanı ve Kanalboyu’nda vatandaşlarla buluşan MHP Milletvekilli adayları esnafı ziyaret etti. MHP Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, son dönemlerde birkaç kez farklı düzenlemelerle değişime uğrayan Kernek Meydanı’nda açıklama yaptı. Malatya’nın tarihi siluetinin yanlış imarlaşma politikaları sonucu yok edildiğini savunan Kazancıoğlu, “Malatya’mızın güzide yeri ve markası olan ama maalesef tarihi yüzü kaybolmuş, kaybedilmiş Kernek Meydanı’nda hemşehrilerimizle ve dostlarımızla buluştuk. Gördüğünüz gibi hiç Malatya ile alakası olmayan bir ortamda bulunmaktayız. Görüldüğü gibi bu meydanda yapılmış olan yel değirmeni Malatya tarihiyle hiç bir ilişkisi yoktur. Bu sadece bir örnektir. Bunun nedeni çok açıktır. Malatya milletvekilleri ve yerel yöneticilerinin Malatya ile alakası yoktur. Malatya’nın tarihinden bihaberler. O yüzden böyle garabetler yapmaktalar. Aslında bundan daha vahim bir durumda Malatya ve Türkiye ile alakası olmayan, bu toprakların milli değerlerinden habersiz olan ya da bunu görmek istemeyen bir hükümetle karşı karşıyayız. İnşallah sandıkta bu alakasız insanları hemşehrilerimiz değiştirecektir. Değiştirin ki Malatya’yı eski kimliğine kavuşturalım” şeklinde konuştu.
“İNSANIMIZDA MHP’NİN ÖZLEMİ VAR”
Ülkenin gayri milli politikalarla yönetildiğini ve bu yüzden bugün Türkiye’de sıkıntılar olduğunu ifade eden Kazancıoğlu, insanlara MHP özlemi olduğunu ifade etti. Kazancıoğlu, "Her gittiğimiz yerde üzülerek aynı feryatları duyuyoruz. Malatya’nın Milliyetçi Hareket Partisi’yle buluşması lazım. Malatya’nın Milliyetçi Hareket Partisi’ne hasreti var bütün hemşehrilerimde aynı heyecanı görüyorum. Şurada seçimlere az bir zaman kala vatandaşlarımız bu değişimi sabırsızlıkla ve heyecanla beklemektedir. 1 Kasım’dan sonra Malatya’yı, markaları ve yeni markalarla tanıştıracağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!