Malatyalı Kadınlar 5’te 5 Yaptı

Güncelleme Tarihi:

Malatyalı Kadınlar 5’te 5 Yaptı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2015 17:43

MALATYA BAYANLAR SPOR KULÜBÜ SAHASINDA OYNADIĞI MAÇTA RAKİBİ KAYSERİ GÜNEŞSPOR'U 6-0 MAĞLUP ETTİ.

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Kayseri Güneşspor’u 6-0 yendi. Yeşiltepe 3 Nolu sahada oynanan karşılaşmada oldukça etkili bir oyun ortaya koyan Malatyalı kadınlar aldıkları galibiyetle grupta beşte 5 yaptı.
7.Grup’ta geride kalan 5 haftada 15 puan toplayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü zirve yarışını sürdürdü. Malatya Bayanlar Spor Kulübü’ne galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Didem Arslan, 28. dakikada Nursel Yeşilcan, 55 ve 63. dakikada Sevim Çetin, 75. dakikada Berivan Altınkaya ve 81. dakikada Gözde Uçar kaydetti. Karşılaşma sonrası açıklamada bulunan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, "Aldığımız galibiyet bir kez daha kalitemizi gösterdi. Bu maça takım olarak iyi hazırlanmıştık. 5 haftadır yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz. Umarım bu sene hedeflediğimiz başarıyı elde edeceğiz. Güzel bir maç oldu. İstediğimiz 3 puanı aldık" dedi.
Sporcularının, oynadığı futbolla göz doldurduğunu belirten Çelebi, "Maç bizim adımıza çok iyi geçti. Seriyi devam ettirip 2. Lige çıkmak istiyoruz. Biz, oyunumuzla zorlu grupta güzel işler yapıyoruz. Bu iyi gidişi sürdürüp, hedefimize ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!