Mafsad Yönetimi, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Mafsad Yönetimi, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2015 15:49

MAFSAD YÖNETİMİ, FOTOKAMPA DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN GÜRKAN'A PLAKET VERDİ

Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği (MAFSAD) Başkanı İnan Orhan, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Başkan Gürkan, sanatın önemine dikkat çekerek, “Her şey sanatla güzeldir” dedi.
MAFSAD Başkanı İnan Orhan, beraberinde derneğin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Uluslararası Levent Vadisi Fotokampı’na desteklerinden dolayı Başkan Gürkan’ı ziyaret ettiklerini belirten Başkan İnan Orhan, “Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği olarak ziyarete geldik. Uluslararası Levent Vadisi Fotokampı’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Büyük katkıları olmuştur. Önümüzdeki yıllarda yine beraber çalışmak istiyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sanatın önemine dikkat çekerek, “Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’ni burada görmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Sanat hakikaten bir milletin geleceğidir. Her şey sanatla güzeldir. Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin çalışmalarını kutluyorum ve tebrik ediyorum. Başarılarınızı yakından takip ediyoruz. Ulusal başarılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler özellikle Uluslararası Kervansaray Buluşmaları diye tabir ettiğimiz, Melita’dan Battalgazi Kültür, Sanat, Tarih ve Arkeoloji Günleri’nde Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği ile çok yakın çalışma içerisine girdik. Kervansaray Buluşmaları’nda, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği hep yakın partnerimiz olarak çalışmıştır. Bu yılda Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği, Kervansaraya Buluşmaları’nda yanımızda olacağını biliyoruz” diye konuştu.
MAFSAD Başkanı İnan Orhan, ziyaret esnasında Uluslararası Levent Vadisi Fotokampı’na desteklerinden Başkan Gürkan’a teşekkür plaketi verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!