Levent Vadisi Turizme Kazandırılıyor

Güncelleme Tarihi:

Levent Vadisi Turizme Kazandırılıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2015 14:43

LEVENT VADİSİ TURİZME KAZANDIRILIYOR

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bulunan Levent Vadisi turizme kazandırılıyor.
Akçadağ Belediyesi, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ortak çalışması ile Levent Vadisi Seyir Terası’nda geçtiğimiz günlerde başlatılan çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi.
Levent Vadisi Seyir Terası bölgesinin turizm potansiyelini arttırmak, gelen ziyaretçilerin daha rahat dolaşımını sağlamak ve bölge dokusuna zarar vermeden bölgenin çekiciliğini arttırmak amacıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kazgan, Levent Vadisi Seyir Terası’nda sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kafeterya, kamelya, düğün salonu, yol bağlantıları, otopark gibi donatılarla bölgeyi cazibe merkezi haline getirmeyi planladıklarını söyledi.
Levent Vadisi’nin bu güne kadar turizme kazandırılamamasının büyük bir eksiklik olduğunu belirten Kazgan, "Bu eşsiz doğa harikası vadiyi turizme kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!