‘Kan Ve Kök Hücre Bağışında Toplumsal Farkındalık’ Konulu Konferans Düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

‘Kan Ve Kök Hücre Bağışında Toplumsal Farkındalık’ Konulu Konferans Düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2015 16:46

MALATYA VALİ YARDIMCISI ABDÜL KADİR DURAN, KAN VE KÖK HÜCRE BAĞIŞINDA BULUNDU.

Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Gözde Sağlık Grubu işbirliğiyle kan ve kök hücre bağışında toplumsal farkındalık konulu konferans düzenlendi.
Malatya Belediyesi Konferans Salonu’nda Kızılay Haftası nedeniyle düzenlenen programa, Vali yardımcılarından Abdül Kadir Duran ve Doktor Şamil Horasanlı, İnönü Üniversitesi akademisyenleri, protokolün çeşitli üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri ile çok sayıda misafir programa katılarak, kan ve kök hücre bağışında bulundu. Konferansta gönüllü bağışçılardan Zehra Erdemir de duygularını paylaştı. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Hematoloji Bilim Dalı ve Kök Hücre Nakil Ünitesi Hekimi Doç. Dr. M. Ali Erkurt’un, Türk Kızılayı Genel Merkezi Kök Hücre Proje Yöneticisi Dr. Savaş Koç’un konuşmacı olarak katıldığı programda, katılımcılara kan ve kök hücre bağışı ile toplumsal farkındalık konularında bilgiler aktarıldı.
Sunum sonunda konuşmacılara ve Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Karaman’a, Vali Süleyman Kamçı tarafından teşekkür plaketi verildi. Gönüllü ve düzenli kan bağışında bulunan bağışçılara madalyaları verilirken, hatıra fotoğrafı da çektirildi. Program sonunda katılımcılara aşure ikram edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!