Fotokampta Yemek Ve Plaket Töreni

Güncelleme Tarihi:

Fotokampta Yemek Ve Plaket Töreni
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2015 12:32

FOTOKAMPTA YEMEK VE PLAKET TÖRENİ YAPILDI

Fırat Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçirilen, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından yürütülen “Uluslararası Malatya Fotokamp” organizasyonu için yemek şöleni ve plaket töreni yapıldı.
Fotokamp alanında, Doğanlar Mahallesi tarafından yaklaşık 900 kişilik bir akşam yemeği organizasyonu gerçekleştirildi. Akşam yemeği organizasyonuna öncülük eden İş adamı Mustafa Kırteke, Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin (MAFSAD) yapmış olduğu bu proje sayesinde Levent Vadisi’nin daha çok tanınmaya başlanacağını belirtti. Köy sakinleri tarafından çok geniş katılımlı bir akşam yemeği gerçekleştirdiklerini söyleyen Kırteke, başta Doğanlar Mahallesi olmak üzere Levent Vadisi’ndeki birçok mahalle sakininin de fotokamp alanına gelerek, yemeğe iştirak ettiğini, fotokampta kalan ve ülkemizin birçok ilinden gelen katılımcılarla mahalle halkının kaynaştığını söyledi.
Yemek organizasyonunun ardından yapılan plaket töreninde emeği geçen birçok kişiye, organizasyonun anısına plaket takdim edildi.
Törene Danıştay Üyesi Bülent Kılınç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Müşaviri ve İlk Görme Engelli Bürokrat Kenan Önalan, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, fotoğraf sanatçıları, birçok iş adamı, Levent Vadisi’ndeki mahalle halkı, MAFSAD üyeleri, ANKA Derneği, il içinden ve il dışından gelen yaklaşık 150 fotoğrafçı, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu yöneticileri, proje sponsorları ve birçok davetli katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!