AK Parti’li Tüfenkci Ve Önalan, Esnafı Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

AK Parti’li Tüfenkci Ve Önalan, Esnafı Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 14:40

AK PARTİ MALATYA MİLLETVEKİLİ VE MİLLETVEKİLİ ADAYI BÜLENT TÜFENKCİ, ESNAFI ZİYARET ETTİ.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, partisinin seçim vaatleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Kısacası AK Parti, her zaman olduğu gibi yine 78 milyonun yanında” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdü. Tüfenkci ve Önalan, Niyazi Mısri Caddesi ile Köy Garajı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla konuşan AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, “Hemşehrilerimizin tek başına iktidar istemeleri ve sorunların çözümü noktasında AK Parti’nin bu sorunları çözeceğini bilmeleri, bizleri ziyadesiyle memnun etti” dedi.
“HALK, İSTİKRAR DİYECEK”
Milletvekili Bülent Tüfenkci, ülkenin geleceğinin ve kaderinin 1 Kasım’da milletin kullanacağı oylarla belirleneceğini ifade etti. Tüfenkçi, “Vatandaşların bu bilinçle sandığa gideceklerini biliyoruz. Ülke kritik bir süreçten geçiyor. Bu süreçte terörün bitmesi, insanların işine, ekmeğine bakması gerektiğini vatandaşlarımız ifade ediyor. Toplumsal barış ve uzlaşının, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesi gerektiğine vurgu yapıyorlar. Ben, bütün vatandaşlarımızın 1 Kasım’da sandıklara sahip çıkarak, demokratik haklarını istikrardan yana kullanacaklarına inanıyorum” diye konuştu.
“78 MİLYONUN YANINDAYIZ”
Tüfenkçi, tüm tuzakları bozarak, engelleri aşarak, zincirleri kırarak, 1 Kasım’da sandığa gideceklerini vurguladı. Tüfenkci, “1 Kasım’da AK Parti’yi yeniden tek başına iktidara getireceğiz. Ülkemizde tekrar istikrar, güven ve yeniden şahlanış devam edecek. Asgari ücret 1300 TL olacak. Ev almak için hesap açan her vatandaşımıza devlet yüzde 15 katkı sağlayacak. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Kısacası AK Parti, her zaman olduğu gibi yine 78 milyonun yanında” diye konuştu.
“MİLLET, ‘AK PARTİ’ DİYOR”
AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise milletin güven ve istikrarın sağlanması için güçlü bir AK Parti iktidarı istediğini dile getirdi. Önalan, sırtlarını her zaman millete yasladıklarını kaydetti. Önalan, "Milletimizde bir heyecan var. Milletimizde aşk ve şevk var. Bunu görünce bizim çalışma azmimiz daha da artıyor. Daha çok çalışmamız gerektiğini anlıyoruz. Milletimizin 1 Kasım’da bizi güçlü bir şekilde çıkacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!