Türkiye teröre karşı tek vücut

Güncelleme Tarihi:

Türkiye teröre karşı tek vücut
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 12:06

- MHP Kütahya İl Başkanı Türker ve Kütahya Barosu Başkanı Atam, Ankara'daki terör saldırısını kınadı

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker ve Kütahya Barosu Başkanı Ahmet Atam, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Türker, partisinin il başkanlığında gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilediğini, yaralılara ise acil şifalar temenni ettiğini belirtti.

Türkiye'yi ve Türk milletini bölmek isteyenleri şiddetle kınadıklarını dile getiren Türker, "Bugün gün birlik olma günüdür. Vatan hainleri ve emperyalist güçlerin ülkemiz üzerinde oynadıkları oyunları mutlak suretle bozacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Biz her şart ve ortamda ülkemizin ve milletimizin yanında, her türlü terör eyleminin karşısında olacağız" diye konuştu.

Haberin Devamı

- Kütahya Baro Başkanı Atam:

Kütahya Baro Başkanı Ahmet Atam ise yaptığı yazılı açıklamada, birlik ve beraberliği en çok ihtiyaç duyulan günlerin yaşandığını söyledi.

Türk milletinin beraber yaşama isteğini kanla bozmaya çalışan her türlü oyuna uyanık olunması gerektiğini vurgulayan Atam, "Haklı hiçbir sebebi olmayan dünkü vahşet ve hiçbir nedenin insan hayatından önemli olamayacağının bilinciyle bütünleşmeli, daha sımsıkı kenetlenmeliyiz. Eminim aziz Türk milleti buna sebep olanlara, Türkiye Cumhuriyeti'ne ve ulusumuza apaçık düşman olanlara, bu belayı başımıza saranlara, destekleyenlere ve bu hainlere bunun hesabını bir gün, bir türlü soracaktır" ifadelerinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!