

Gasp şüphelisinin evinden uyuşturucu çıktı
Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI(Kütahya),(DHA)- KÜTAHYA’nın Tavşanlı ilçesinde, polis ekiplerince yakalanan gasp şüphelisi T.K.'nın evinde yapılan aramada 3 paket metamfetamin ele geçirildi.
Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ada Mahallesi'nde meydana gelen gasp olayıyla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri olayın şüphelisi T.K.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. T.K.'nın üzerinde yapılan arama gasp ettiği cep telefonu ve bıçak bulunurken, evinde yapılan aramada ise 3 paket metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak S.C. isimli şüphelinin evinde yapılan aramalarda da bir miktar bonzai bulundu. Sağlık kontrölünün ardından adliyeye sevk edilen T.K. tutuklanarak, Tavşanlı Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.
Tavşanlı haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Tavşanlı ilinden Gasp şüphelisinin evinden uyuşturucu çıktı hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 25 Ocak 2021 tarihinde saat 12 05’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Gasp şüphelisinin evinden uyuşturucu çıktı haberi güncellenecektir.