Simav Belediyesi'nden butik otel

Güncelleme Tarihi:

Simav Belediyesinden butik otel
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2017 18:10

Simav Belediyesi'nden butik otel

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Simav ilçesinde belediyenin yaptıracağı butik otelin temeli, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız'ın katıldığı törenle atıldı.

Simav Belediyesi'nin Simav Eynal Kaplıcaları'nda yaptıracağı butik otel için temel atma töreni düzenlendi. Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ile birlikte Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim, AK Parti Kütahya milletvekilleri Vudal Kavuncu, İshak Gazel, Ahmet Tan, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Partili Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, AK Partili Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Gavas, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Eski Bakanı Taner Yıldız, 70 yatak kapasiteli 5 yıldızlı termal otelin büyüyen ve gelişen Simav'a önemli katma değerler katacağını söyledi. AK Partili Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan ise temeli atılan butik termal otelin Simav'ı hak ettiği çağdaş düzeye ulaştıracak projelerden biri olduğunu belirtti. Butik otelin bir yıl içerisinde tamamlanmasının planlandığını vurgulayan Başkan Özkan, "Otelimiz Eynal Kaplıcalarımızda mülkiyeti belediyemize ait 2 bin metrekarelik bir alan üzerine yapılmaktadır. 3 milyon liraya mal olması planlanan otelimiz hizmete açıldığında termal turizm alanında büyük bir eksikliği giderecek" diye konuştu.

4 katlı termal otelde 50 kişilik yemek salonu, erkek ve kadınlara ait 2 sauna, 2 Türk hamamı, 2 termal havuz ile fitness salonu ve 60 kişilik de toplantı salonu ile lobi ve dinlenme alanları bulunacak.

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!