Öğrencilere Kültür Gezisi

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere Kültür Gezisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2015 11:38

HİSARCIK ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNİN ESKİŞEHİR’E KÜLTÜR GEZİSİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri için Eskişehir’e kültür gezisi düzenlendi.
Okul idaresi tarafından organize edilen Eskişehir gezisine, Okul Müdür Yardımcısı Pelin Solak, Sınıf Öğretmenleri Yusuf Kelek, Semra Bülbül, Esra Aydoğdu, Deniz Karayiyen ve Serhat Atakul nezaretinde İzcilik Kulübü öğrencilerinin de bulunduğu 60 kişilik öğrenci grubu katıldı.
Sabah erken saatlerde okul bahçesinden yola çıkan öğrenci kafilesi Eskişehir’e ulaşmalarının ardından ziyaret edilen Masal Dünyası Şatosunda anlatılan Keloğlan ve Tepegöz masalları öğrencileri hayli eğlendirdi. Bilimin denenerek öğrenildiği Bilim Deney Merkezinde öğrencilere icat ve deneyler gösterildi. Sabancı Uzay Evinde ise Yıldızlar Alemi ve Gezegenler hakkında sunum yapıldı. Daha sonra teraryum, dokunma akvaryumu, tropikal akvaryum, Amazon Nehri ve Mersin akvaryumu gibi bölümleri bulunan, 84 farklı türden toplam 2 bin 150 balığın bulunduğu Sualtı Dünyası gezildi.
Düzenlenen kültür gezisi sayesinde Eskişehir’in turistik mekanlarını daha yakından tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden öğrenciler, okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.(MA-EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!