Musa Köyde ’Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik’ Şenliği

Güncelleme Tarihi:

Musa Köyde ’Birlik, Beraberlik Ve Kardeşlik’ Şenliği
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 13:11

ŞENLİĞE BELEDİYE BAŞKANI KAMİL SARAÇOĞLU DA KATILDI.

Kütahya’nın Aslanapa ilçesine bağlı Musa köyünde bu yıl 6. düzenlenen geleneksel ’Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik’ şenliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Kocaoluk Yaylası’nda düzenlenen etkiliği Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, Eski Orman Bölge Müdürü Hürdoğan Çelik, Orman İşletme Müdürü Cihan Köse ile Musa köyü sakinleri katıldı.
Musa köylü olan Kütahya İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Derneği Eski Başkanı Mehmet Emin Torun, "Bu yıl etkinliklerin 6. düzenledik. Coşku içerisinde geçen şenliğimizi teşrif eden Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve müdürlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şenlikteki amacımız, köylüler arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmektir" dedi.
Bu arada, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Musa köyü sakinlerine düzenledikleri etkinlik sebebiyle teşekkür etti.
Şenlikte, koşu, yumurta taşıma ve çuval yarışmaları düzenlendi. Dereceye giren köy sakinlerine çeşitli ödüller takdim edildi.
Şenliğe, Vali Şerif Yılmaz ve AK Parti eski milletvekillerinden Hasan Fehmi Kinay da mesaj gönderdi.Okunun mesajlar, köylüler tarafından alkışlarla karşılandı.(EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!