Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yeni binasına taşındı

Güncelleme Tarihi:

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yeni binasına taşındı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 11:30

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Yerleşkesi içerisinde bulunan hizmet binasını şehir merkezine taşıdı.

Genel sekreter Mithat Ekici, yaptığı açıklamada, yeni hizmet binalarını İstasyon Caddesi Abdurrahman Kara Bulvarı'ndaki "Konak Rezidans"a taşıdıklarını bildirdi.

Kütahya halkına, şehrin merkezine yakın bir noktadan, daha verimli sağlık hizmeti sunacaklarını belirten Ekici, şunları kaydetti:

"Hizmet vereceğimiz yeni binamızı seçerken öncelikle şehir merkezini göz önünde bulundurarak hareket ettik. Bu süreçte birkaç binayı kamu yararı, fiziksel ve mali kriterler çerçevesinde titizlikle inceledik. İncelemelerimiz neticesinde Bakanlığımızın da onayıyla kurumumuzun kapasitesine ve hizmet anlayışına uygun olacağına inandığımız yeni yerimize karar verdik. Birinci katta yaklaşık 842 metrekarelik kapalı alanı 'Genel Sekreterlik' olarak kullanılacak. Zemin kat ve asma katlarında, yakın zamanda faaliyete başlayacak olan Yoncalı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi polikliniklerini ve DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bazı poliklinik hizmetlerini de içinde barındıracak. Vatandaşlarımız eski adresine göre daha kolay ulaşabilecekleri yeni adresinde daha kaliteli bir hizmete kavuşacaklarına inanıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!