’Konaklar Şehri Kütahya Çalıştay’ı Yarın

Güncelleme Tarihi:

’Konaklar Şehri Kütahya Çalıştay’ı Yarın
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 12:11

HASAN FEHMİ KİNAY, 15 MAYIS GÜNÜ SAAT 10.00'DA BAŞLAYACAK OLAN ÇALIŞTAYA BAŞTA KONUK SAHİPLERİ OLMAK ÜZERE TÜM KÜTAHYALILAR'IN DAVETLİ OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ

Kütahya Beylerbeyi Derneği’nin Halk Bankası sponsorluğunda organize edeceği ’Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı’nın yarın Yeni Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirileceği bildirildi.
Çalıştay’da Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, AK Parti Kütahya Milletvekili ve Beylerbeyi Derneği Başkanı Hasan Fehmi Kinay ve Vali Şerif Yılmaz’ın birer konuşma yapacağı belirtildi.
Çalıştay’a Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Kütahya Kültür ve Tabiat Varlıkları Kurul Başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdür Yardımcısı Feriha Koç, TOKİ Krediler Daire Başkanı Ahmet Öztürk ve Kütahya Mimarlar Odası Başkanı Erkan Morkoç’un konuşmacı olarak katılacağı ifade edildi.
Hasan Fehmi Kinay, 15 Mayıs günü saat 10.00’da başlayacak olan çalıştaya başta konak sahipleri olmak üzere tüm Kütahyalılar’ın davetli olduğunu dile getirdi. (EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!