Kardiyoloji poliklinikleri yeni yerine taşındı

Güncelleme Tarihi:

Kardiyoloji poliklinikleri yeni yerine taşındı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 17:26

- Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Servisi yeni binasına taşındı

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Servisi yeni binasına taşındı.

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Mithat Ekici, yaptığı açıklamada, yeni yapılan binaya taşınan acil servisin bulunduğu bölümü, kardiyoloji polikliniklerine tahsis ettiklerini bildirdi.

Bölümü hekimlerin isteği ve hasta ihtiyaçlarına göre dizayn ettiklerini belirten Ekici, şunları söyledi:

"Kalp hastalıkları konusunda başarılı bir hastanemiz var. Hastanemizle, hocalarımızla, hekimlerimizle, sağlıkçılarımızla ne kadar gurur duysak azdır. Nitelikli kalp ameliyatları konusunda ilk 20 hastane arasındayız. İnşallah bu kapasitemiz daha da gelişecek. Bu potansiyeli gören Sağlık Bakanlığımız 'ikinci anjio' için izin verdi ve biz de hemen kurduk. Yeni bölümlerinde poliklinikler, EKO, EKG, holter, efor ve tee gibi alanlarda hizmet veriyor. Hastalarımız tetkik ve tahliller için hastane içerisinde dolaşmak zorunda kalmıyor. 24 saat kardiyoloji ve kalp damar cerrahisi hizmeti sunuyoruz. Bu önemli ve hayati bir hizmet."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!