Hisarcık Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Tarih Ve Doğa Gezisi

Güncelleme Tarihi:

Hisarcık Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Tarih Ve Doğa Gezisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 10:26

ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN TARİH VE DOĞA GEZİSİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri için Hayme Ana’nın türbesi, oylat şelalesi ve oylat mağarasına gezi düzenlendi. Okul idaresi tarafından organize edilen Domaniç ilçesi Hayme Ana’nın türbesi ile İnegöl ilçesi oylat şelalesi ve oylat mağarası gezisine Okul Müdürü Ali Osman Kılıç, Müdür Yardımcısı Ali Tekin, Rehber Öğretmen Ramazan Yılmaz ve 35 kişilik öğrenci grubu katıldı.
Okul Müdürü Ali Osman Kılıç, tarih ve doğa gezisini öğrencilerin tarih alanında bilgi birikimlerini geliştirmek, doğa ve çevre bilinci kazandırmak ayrıca YGS öncesi öğrencilere moral motivasyon kazandırmayı amaçladıklarını söyledi. Kılıç,” Öğrencilerimiz ile birlikte önce Domaniç ilçesinde bulunan Osmanlı Devleti’nin kurucusu olan Osman Gazi’nin büyükannesi, Ertuğrul Gazi’nin annesi Hayme Ana’nın türbesini gezdik. Daha sonra İnegöl ilçesinde bulunan doğa harikası oylat mağarası ve doğanın kucağında saklı bir hazine Oylat şelalesine doğa yürüyüşü sonunda ulaştık. Öğrencilerimiz açısından çok faydalı bir gezi oldu.” dedi.
Hayme Ana’nın türbesi, oylat şelalesi ve oylat mağarasına düzenlenen doğa ve tarih gezisi sayesinde bu mekanları daha yakından tanıma ve gezme mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden öğrenciler, okul idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.(MA-EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!