Gediz'de Öğretmenler Günü kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Gedizde Öğretmenler Günü kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 13:05

Gediz'de Öğretmenler Günü kutlaması

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'nde, Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilciliği tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için kutlama programı düzenlendi.

Gediz Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Eğitim-Bir-Sen Kütahya İl Temsilcisi Fatih Köse, AK Partili Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mesut Yörük, Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilcisi Ali Arısoy, kurum yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşması yapan Eğitim-Bir-Sen Gediz İlçe Temsilcisi Ali Arısoy, "Eğitim-Bir-Sen olarak amacımız kültürlü, beceri sahibi, başaracağına inanan, yarınlardan umutlu öğrenciler yetiştirerek Gediz'i en üst seviyeye çıkarmaktır" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Kütahya İl Temsilcisi Fatih Köse de "Öğretmenlik, vatanımızı ve milletimizi ilelebet payidar kılacak insan kaynağımızı, öğrencilerimizi en çoğul ve en donanımlı bir şekilde geleceğe hazırlayan, temelini atan ve geleceğe hazırlayan en değerli ve onurlu bir meslektir" diye konuştu.

Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu da, "Eğitim meşakkatli ve uzun bir iş. Hayatımızın büyük bir kısmı eğitim ve eğitmekle geçiyor. 2004 yılında Gediz'deki eğitim standardıyla bugün arasında dağlar kadar fark var ve bu yapılan işlerde de sizlerin de büyük emekleri var" diye konuştu.

Konuşmaların ardından emekli olan öğretmenlere plaketleri takdim edildi. Tüm misafirlere verilen yemeğin ardından program sona erdi.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!