Gediz'de köylerdeki öğrencilerine bot ve mont desteği

Güncelleme Tarihi:

Gedizde köylerdeki öğrencilerine bot ve mont desteği
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2018 11:32

Gediz'de köylerdeki öğrencilerine bot ve mont desteği

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından köy ve belde okullarında eğitim gören öğrencilere bot ve mont yardımı yapıldı.

Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Çocuk Esirgeme ve Kızılay Kulübü öğrencileri, 'Küçük Adımlara Büyük Adımlarla' adlı projesi ile bir süre önce köy ve beldedeki okullarda eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklar için yardım projesi başlattı. Bu kapsamda, okuldaki öğrenciler ile Gediz'e bağlı Eskigediz, Gökler, Yenikent beldeleri ile Gölcük, Gümele, Erdoğmuş, Fırdan, Yeşilçay, Üzümlü, Altınkent, Sofular ve Yunuslar köylerindeki ilk ve orta dereceli okullardaki öğrencilere toplam 229 çift bot ve 3 mont dağıtıldı.

Gediz Selçuklu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Hasan Ali Tanrıkulu, okulun öğretmenleri, kulüp öğrencileri, yardımsever vatandaşlar ve iki ayakkabı firmasının katkıları ile hazırlanan yardım malzemelerinin ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldığını söyledi. Tanrıkulu, "Projemizin amacı ihtiyaç sahibi öğrenciler ile yardımsever kişiler arasında köprü olmak ve öğrencilerimize yardımlaşma duygusunu kazandırmaktır. Projede emeği geçen öğretmen, öğrenci ve esnaflarımıza teşekkür ederim" dedi.

Mehmet ALTINTAŞ / GEDİZ (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!