Ekici, muhtarlara hastaneler hakkın bilgi verdi

Güncelleme Tarihi:

Ekici, muhtarlara hastaneler hakkın bilgi verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2014 13:56

Haberin Devamı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mithat Ekici, il merkezindeki muhtarla bir araya gelerek onlara hastanelerdeki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki toplantıda konuşan Ekici, hastanelere yeni cihazlar alındığını söyledi.

Bunun yanı sıra yeni bölümler ile yeni doktorların da göreve başladığını belirten Ekici, şunları kaydetti:

"Kalp damar cerrahi profesörü, adli tıp profesörü ve biyokimya profesörü yeni görevlerine başladı. Başka hocalarımızda gelecek. Fakat bu işleri birden bire yapamıyorsunuz. Ekibimiz ile gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Hastanede arkadaşlarımızla el değmeyen yer bırakmadık. Fiziki alan içinde en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Üç beş tane özellikli poliklinik açtık ve bu özellikli polikliniklerin sayısını 15-20'ye çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca hastanemizde gebelik, diyabet ve sağlıklı yaşam merkezleri açacağız. Bizlerde sadece önderlik ediyoruz. Tabi ki eksiklikler olacaktır. Ama hiçbir zaman iyi insan kötü insan yoktur. İyi ve kötü davranış vardır. Bizde bu davranışları düzeltmek için hastanelerimizde sürekli eğitimler veriyoruz."

Haberin Devamı

Hastane yöneticisi uzman doktor Ahmet Büberin de bir sunum yaptığı toplantı, muhtarların sorularının yanıtlandırılmasıyla sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!