Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerine ’E-twinning’ Kalite Belgesi

Güncelleme Tarihi:

Cumhuriyet Ortaokulu Öğrencilerine ’E-twinning’ Kalite Belgesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2015 11:47

CUMHURİYET ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNE E-TWİNNİNG KALİTE BELGESİ VERİLDİ

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu’nda 7 öğrenci ‘‘Chatty Students’’ Projesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı e-Twinning Kalite Belgesiyle ödüllendirildi.
Cumhuriyet Ortaokulu 7/A Sınıfından Esma Gedik, Rumeysa Öztürk, M. Emre Yıldız ve 7/B Sınıfından Emine Aydın, Zehra Baş, Tevfik Çalışkan ve Halil Rahman Kumdakcı olmak üzere toplam 7 öğrenci İngilizce Öğretmeni İsmail Aydın tarafından yürütülen ‘‘Chatty Students’’ Projesinde yaptıkları çalışmalardan dolayı Türkiye Ulusal Destek Servisi ve Avrupa Merkezi Destek Hizmeti tarafından onaylı e- Twinning Kalite Belgesiyle ödüllendirildiler.
Müdür Yardımcısı İbrahim Sezer; Bu projelerin öğrencilerin İngilizce bilgilerini kullanabilecekleri bir ortam hazırladığını ve Avrupa’daki yaşıtları ile mesaj arkadaşlığı kurarak onların dünya ufkunu genişletmeye yönelik olduğunu söyledi.
Sezer, öğrencilerin dönem sonunda İngilizce tiyatro oynamak için de hazırlandığını ve Mayıs ayında İngilizce tiyatro oyunu sergileyeceklerini de belirtti.
Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt; Cumhuriyet Ortaokulunun 2015 Yılı itibari ile 13 e-Twinning projesi ortağı olarak Kütahya’da en çok e-Twinning projesi olan okullardan olduğunu ve bu çalışmaların daha gelişerek devam edeceğine vurgu yaptı.
Türkiye’den 250 ve Avrupa’dan 66 üyesi olan ‘’e-Twinning Türkiye (Turkey)’’ Odasının Kurucusu Cumhuriyet Ortaokulu İngilizce Öğretmeni İsmail Aydın, Türkiye’yi temsil etmekte ve Türk ve Avrupalı öğretmenlerin bu odada buluşmasını sağlayarak dostluk köprüsü oluşturmakta.(MA-EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!