Bisiklet Tamircilerinin Yüzü Gülüyor

Güncelleme Tarihi:

Bisiklet Tamircilerinin Yüzü Gülüyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 10:48

BİSİKLET TAMİRCİLERİNİN YÜZÜ GÜLÜYOR-1-

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde okulların yaz tatiline girmesi ve havaların ısınması bisiklet tamircilerinde hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Tamir ve bakım için getirilen bisikletler tamircilerinin yüzünü güldürüyor.
Tatil döneminde yazın kavurucu sıcaklarında çocukların vazgeçilmezlerinden olan bisikletler tamir ve bakım için tamircilere getiriliyor.
Ramazan Bayramı sonrasında işlerinin çok yoğun olduğunu ifade eden bisiklet tamircisi Ali Işık, bakımı yaptırılmadan çocukların bisiklete binmemeleri gerektiğini söyledi.
Işık,” Kış boyunca atıl durumda bulunan bisikletlerin bakımın yapılması çocuklar için çok önemli. Çünkü bisikletlerdeki küçük ve gözden kaçan aksaklıklar büyük tehlikeye yol açabilir ve bunun sonucunda beklenmedik kazalar meydana gelebilir. Bakımları yaptırılmadan çocuklar asla bisikletlere bindirilmemelidir. Çocuklarımızı internet kafelerden, sanal oyunlardan uzak tutarak spor yapmalarına imkan sağlamak için onlara bilgisayar ve akıllı telefonlardan önce bisiklet alalım” diye konuştu.(MA-EFE)
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!