Başkan oğlunun nikahını kıydı

Güncelleme Tarihi:

Başkan oğlunun nikahını kıydı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2016 17:31

Başkan oğlunun nikahını kıydı

Haberin Devamı

KÜTAHYA'nın Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, kendi kıydığı nikahla oğlunu evlendirdi. Biri kız diğerleri erkek üç çocuk babası Simav Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Özkan, oğlunu evlendirdi. Eynal Kaplıcaları Firuze Düğün Salonunda gerçekleşen Barış ve Nermin çiftinin nikah törenine; Simav'ın yanı sıra gelinin memleketi Mersin'den gelen çok sayıda seçkin davetli katıldı.

AK Parti Kütahya Milletvekili Ahmet Tan'ın nikah şahitliği yaptığı nikaha kısa bir konuşma yapan Başkan Özkan, başkanlık dönemini öncesinde Simav Belediyesi'nde tam 38 yıldır nikah memurluğu başta olmak üzere yazı işleri müdürü ve başkan yardımcılığı gibi görevlerde bulunduğunu hatırlattı. 38 yıllık süreçte pek çok gencin nikahını kıydığına vurgu yapan Başkan Özkan, "Şimdi oğlumun nikahını kıyarken çok heyecanlandığımı söylememe gerek yok. Çünkü her halimden belli oluyor. Ben nikah merasimimize uzaktan yakından katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Simav'ın Belediye Başkanı Süleyman Özkan'ın gelini Nermin'in de oğlu Barış gibi Avukat olduğu ve mesleklerini Mersin'de sürdürecekleri öğrenildi.

Gecenin geç saatlerine kadar süren nikah merasimine katılanlar müzik eşliğinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Nikah şahitliğini yapan

Milletvekili Tan, evlilik cüzdanını geline verirken; çiften en az üç çocuk istedi.

Mehmet YENEN / SİMAV (Kütahya), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!