Pekyatırmacı,“ülkemizi her alanda en üst düzeye yükselteceğiz”

Güncelleme Tarihi:

Pekyatırmacı,“ülkemizi her alanda en üst düzeye yükselteceğiz”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2018 14:37

Pekyatırmacı,“ülkemizi her alanda en üst düzeye yükselteceğiz”

Haberin Devamı

KONYA,(DHA) - SELÇUKLU Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

“Cumhuriyet'in ilanının 95. yıldönümünü hep birlikte büyük bir coşku ile kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Pekyatırmacı,“Kahramanlıklarla dolu milletimizin şanlı tarihi, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır. En zor şartlarda bize emanet edilen bu vatana ve cumhuriyete kastedenler amaçlarına dün olduğu gibi bugünde, yarında ulaşamayacaktır ”dedi.

Cumhuriyetin kurulmasında gayret gösterenler, en olumsuz koşulları aşarak bağımsızlık ruhu ile ülkenin en ileri düzeye ulaşmasını hedeflemişlerdir diyen Pekyatırmacı,“Bizler de bu hedef doğrultusunda gayret göstermekteyiz. Cumhuriyetimizin 100. yılına odaklanan tüm Türkiye gibi belediyemizde 2023 için perspektif çizmiştir. Cumhuriyeti bize emanet edenlere; ortaya koyacağımız başarılı çalışmalar ile şehrimizi ve ülkemizi her alanda en üst düzeye yükselterek layık olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Pekyatırmacı mesajının sonunda, “Bu duygularla tarih boyunca ve günümüzde bu topraklar uğruna şehit olanlara minnet duygularımızı sunar, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım” dedi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!