Selçuklu Kongre Merkezi, Anadolu'nun en büyük kongre merkezi

Güncelleme Tarihi:

Selçuklu Kongre Merkezi, Anadolunun en büyük kongre merkezi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 15:33

Selçuklu Kongre Merkezi, Anadolu'nun en büyük kongre merkezi

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- KONYA'da Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılan Selçuklu Kongre Merkezi, Anadolu'nun en büyük kongre merkezi konunda yerini koruyor. Konya'nın da tanımına katkısı olan kongre merkezi, İstanbul'da düzenlenen  kongre ve turizm sektörü temsilcilerini buluşturan ACE of MICE Exhibitionby Turkish Airlines Fuarında tanıtılıyor.
ACE of MICE Exhibitionby Turkish Airlines Fuarına, 40 ülkeden  200'ü yabancı olmak üzere 500 sektör temsilcisinin katıldı. İstanbul Kongre Merkezi'nde açılan fuar dünyanın 3'üncü, Türkiye'nin de ilk ve tek kongre fuarı olma özelliğini taşıyor. Bu önemli fuarda Konya'nın tanıtımına katkısı bulunan Selçuklu Belediyesi tarafından yapılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Selçuklu Kongre Merkezi içinde stant açıldı. 
​Selçuklu Kongre Merkezi'nin Konya’yı ülkemizin kültür ve turizm faaliyetlerinde ön plana çıkaracak önemli bir eser olduğunu ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur  Altay, “Eşsiz  mimarisi ve üst düzey teknolojik altyapı donanımına sahip olan merkezimiz her türlü toplantı, sempozyum, fuar, sergi, gibi  sosyal ve kültürel organizasyona imkan sunuyor. Şehrimizin kongre pastasından daha fazla pay alması adına hizmete kazandırdığımız merkezin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtılması ve yeni işbirlikleri ile farklı organizasyonlara imza atılması da şehre sağlayacağı ekonomik katkı adına büyük önem taşıyor. Bu kapsamda İstanbul Kongre Merkezi'nde katıldığımız ACE of MICE Exhibitionby Turkish Airlines Fuarı yeni işbirliklerine ve merkezimizin bilinirliğine katkı sağlayacaktır" dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!