Şehit Uzman Çavuş Karagöz'ün canezesi memleketi Konya'ya getirildi

Güncelleme Tarihi:

Şehit Uzman Çavuş Karagözün canezesi memleketi Konyaya getirildi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2016 13:46

Şehit Uzman Çavuş Karagöz'ün canezesi memleketi Konya'ya getirildi

Haberin Devamı

Mehmet Kayhan YILDIZ-Hasan DÖNMEZ/KONYA, (DHA)- ORDU'nun Mesudiye İlçesi'ne bağlı Topçam Jandarma Karakolu Mevki’de ormanlık alanda PKK'lı teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 3 askerden Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz'ün, cenazesi memleketi Konya'ya getirildi. Şehidi bu son yolculuğunda eşi Duygu ve kızı Berra da eşlik etti.
Göreve 2009 yılında başlayan evli ve 1 çocuk babası şehit Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz'ün, cenazesi Ordu'da düzenlenen törenin ardından askeri uçakla memleketi Konya'ya getirildi. Şehit Karagöz'ün cenazesini Konya Havalimanı'nda Konya Valisi Yakup Canbolat, diğer protokol üyeleri, askerler, ailesi ve yakınları karşıladı.
Şehit Karagöz'ün, bu son yolculuğuna eşlik eden eşi Duygu ve kızı Berra Karagöz de aynı uçaktan indi.
Uçaktan inen şehit eşi Duygu Karagöz'ün üzerinde eşinin askeri üniforması ile eşiyle birlikte aynı saldırıda şehit düşen 2 askerinde fotoğrafının olması dikkat çekti. Şehit eşi ve kızını karşılayan yakınları, sarılıp ağladı. Şehit babası Tahir Karagöz de oğlunun cenazesini karşılarken güçlükle ayakta durdu. Askerler tarafından uçaktan alınan şehit Karagöz'ün cenazesi, daha sonra cenaze aracına kondu. Bu sırada eşi Duygu Karagöz de son kez eşinin tabutuna baktı.
Şehit Karagöz'ün cenazesi, karşılama töreninin ardından defnedileceği Akören İlçesi Kayasu Mahallesi'ne götürüldü. Karagöz'ün cenazesi bugün ikindi namazının ardından törenle toprağa verilecek.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!