SEDEP'ten okullara arası münazara

Güncelleme Tarihi:

SEDEPten okullara arası münazara
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 15:34

SEDEP'ten okullara arası münazara

Haberin Devamı

KONYA,(DHA)- SELÇUKLU Belediyesinin sürdürdüğü Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) kapsamında okullar arasında düzenlenen münazara yarışması  sona erdi. 
32 okul ve 116 öğrencinin katıldığı yarışmanın finali, rakiplerini eleyerek son ikiye kalan Selçuklu Belediyesi İmam Hatip Ortaokulu ve Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu öğrencileri arasında oldu.
Selçuklu Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen münazara finaline Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör   Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek, Selçuklu Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Tekkalan, şube müdürleri, okul idarecileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Katılımcıların seyir zevki yüksek ve kıyasıya rekabetin olduğu bir final coşkusu yaşadığı yarışmanın birincisi Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu oldu.
Ödüller, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tahir Yüksek ve Selçuklu Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Tekkalan tarafından verildi. Finalde yarışan her iki okulun öğrencilerinin bisiklet ve zeka oyunları ile ödüllendirildiği yarışmada,  öğrencileri yarışma için hazırlayan öğretmenlere de zeka oyunları hediye edildi. Yarışmada Alaeddin İlkokulu Minik Neyzen öğrenciler topluluğunun verdiği konser de salondan alkış aldı. 
Selçuklu Milli Eğitim Şube Müdürü Okan Tekkalan, Selçuklu Değerler Eğitimi Programı'nın (SEDEP) 6 yıldır başarıyla uygulandığını  belirterek, ''Temel amacı iyi insanlar yetiştirmek olan SEDEP ile gençlerimize kültürümüzden ve medeniyetimizden gelen değerlerimizi aktarmayı hedeflemekteyiz. Öğrencilerimizin  sorumluluklarını alabilecekleri makul çözümler üretmekteyiz. Bunun için yıl içinde yaptığımız etkinliklerden biri de münazara etkinliği. Bu vesile ile bu güzel etkinliğin bütün katılımcılarına ve yapılmasında emeği geçen koordinatör arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, yarışmacılarımıza başarılar diliyorum.''dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!